Online Werkplekken

Wil je het gemak van een complete ‘bureau’ in de cloud voor een vast bedrag per maand? Onze online werkplekken zijn speciaal voor jou samengesteld en inclusief opslagcapaciteit, internetveiligheid, back-up van bestanden, Microsoft 365 (Word, Excel, PowerPoint, etc.) en hulp op afstand. Heb je interesse?

Bekijk dienst
Security

Vanzelfsprekend moet de veiligheid van jouw systemen op elk moment zeer goed zijn geregeld. Atlan IT bied je een aantal programma’s en gebruikersprotocollen die risico’s en problemen monitoren en onschadelijk maken. Van ongewenst computergebruik door medewerkers tot cybercrime. Natuurlijk ben je bij gebruik van onze security software compliant aan normen, wetten en regels. Jouw bedrijfsveiligheid komt op de eerste plaats!

Bekijk dienst
Connectivity

Wil je goed bereikbaar zijn en een professionele uitstraling hebben? Dat kan met een vaste lijn. Met een zakelijk vast telefoon abonnement ben je goed bereikbaar voor klanten, of je nou kiest voor 1 of 2 vaste lijnen of voor een VoIP telefooncentrale.

Daarnaast bieden wij ook snelle en stabiele internetverbindingen en mobiele abonnementen van alle grote providers.

Met Atlan ben je dus echt goed bereikbaar!

Bekijk dienst
Infrastructuur

Een goede IT omgeving begint bij een goede infrastructuur. Bij voorkeur moet deze infrastructuur “managed” zijn, zodat onze engineers 24/7 realtime inzicht hebben in de performance van de infrastructuur. Hiermee zorg je voor continuïteit in je organisatie en werkt IT voor jou.

Bekijk dienst
IT Hardware

Hardware, is een breed begrip. Met hardware bedoelen wij alle fysieke apparatuur die gebruikt wordt om zorgeloos te kunnen werken. Dit kan een gewone laptop of computer zijn, maar ook toebehoren zoals schermen en headsets.

Naast al je hardware voor werkplekken, kun je bij  Atlan IT ook terecht voor enterprise oplossingen zoals servers en storage systemen.

Bekijk dienst